Combining the flexibility of agile, with the framework of PRINCE2.

Klassikaal

PRINCE2 Agile™

PRINCE2 Agile is een combinatie van de populaire methode PRINCE2 met een Agile aanpak.

PRINCE2 Agile levert een complete agile projectmanagement oplossing en combineert de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van agile met de governance van PRINCE2. Mede daardoor geniet PRINCE2 Agile grote populariteit in corporate organisaties en bij overheden.

Het PRINCE2 Agile raamwerk ondersteunt de integratie van projectmanagement en aanwezige aanpakken voor agile productontwikkeling binnen uw organisatie.Bijvoorbeeld SCRUM of KANBAN.

De Agile aanpak focust op het uitvoerende team. Het biedt effectiviteit en wendbaarheid in het maken van de producten door te werken met ‘sprints’. Dat wil zeggen dat je samen met je team in een korte periode, vaak twee tot vier weken, een resultaat oplevert dat in gebruik genomen kan worden. Bij het samenstellen van de sprints staat steeds het maximaliseren van de toegevoegde waarde voorop.

PRINCE2 Agile is geschikt voor alle projecten. Je kunt het dus gebruiken voor het realiseren van een marketing campagne, de verhuizing naar jullie nieuwe kantoor, het opleveren van een nieuwe machine aan je klant, een adviesopdracht, enzovoorts. Bovendien kun je, door de methode toe te snijden op jouw project, ook wel op maat maken genoemd, PRINCE2 Agile gebruiken voor kleinere en grotere projecten.

PRINCE2 Agile heeft 2 niveaus van certificering

PRINCE2 Agile Foundation

De PRINCE2 Agile Foundation training is bestemd voor iedereen die basiskennis en vaardigheden wil ontwikkelen voor het werken in agile projecten. Denk aan project teamleden, productontwikkelaars, projectmanagers, projectondersteuners, adviseurs en controllers.

PRINCE2 Agile Practitioner

Deelnemers aan de PRINCE2 Agile Practitioner training dienen al in het bezit te zijn van het PRINCE2 Agile Foundation certificaat. De training is gericht op mensen die het projectmanagement moeten inrichten, ondersteunen en borgen. Denk aan projectmanagers, projectondersteuners, controllers, adviseurs en teammanagers.

Bij Nwdijk kunt u de PRINCE2 trainingen op verschillende manieren volgen:

Klassikaal

Door gepassioneerde en ervaren docenten gaat u interactief door de stof heen. Wij werken altijd met kleine groepen zodat iedereen onderdeel wordt van het leerproces. De docenten beschikken over ruime ervaring en zullen met veel praktijkvoorbeelden de stof op een verhelderende wijze overbrengen en u voorbereiden op het PRINCE2 Foundation examen.

Online

Onze interactieve e-learning richt zich niet alleen op het klaarstomen voor het examen, maar neemt u in verhelderende modules mee door de theorie van PRINCE2 Agile Practitioner. U volgt de verschillende video's en maakt quizzen en oefeningen zodat de stof duidelijk wordt en blijft hangen.

Onze Online trainingen zijn allemaal Engelstalig en geaccrediteerd.

Kijk HIER voor ons volledige Online aanbod

Virtueel Classroom

Onze virtuele trainingen combineren de persoonlijke leerervaring van een klaslokaal met het gemak en de flexibiliteit van een virtuele omgeving, zodat deelnemers niet op dezelfde locatie hoeven te zijn. De lesblokken worden in overleg ingedeeld in dagdelen en worden gegeven met gebruik van MS Teams.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Virtueel

E-Learning

All courses are designed in a way that a busy professional can fit them into their daily life: short lessons, no homework, space repetition technique to ensure that they will remember the important points, etc.

RINCE2® is a [registered] trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. PRINCE2 Agile™ is a trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.