“Project management can be defined as a way of developing structure in a complex project, where the independent variables of time, cost, resources and human behavior come together.” ~ Rory Burke

Deskundige docenten

IPMA

IPMA staat voor International Project Management Association.

Wereldwijd werkt deze organisatie aan het professionaliseren van project- en programma-management. IPMA is in ruim vijftig landen actief.

In Nederland verzorgt de beroepsvereniging IPMA Nederland samen met IPMA-certificeren het IPMA-certificering-stelsel. Dit internationaal erkende keurmerk biedt talloze voordelen waaronder:

• professionalisering van projectmanagement binnen uw organisatie,

• objectief inzicht in de competenties van uw projectmanagers,

• werken met een onafhankelijk en internationaal kwaliteitskeurmerk.

Afbeeldingsresultaat voor ipma

IPMA is geen methode, maar een onafhankelijk keurmerk.

Daarbij kijkt IPMA niet alleen naar kennis, maar ook naar de ervaring van de projectmanager; de competenties waarover hij of zij beschikt.

De IPMA-examens staan daarom los van de specifieke methode waarin iemand is opgeleid. Onafhankelijk, objectief en transparant.

De competenties van projectmanagers worden getoetst aan de internationale IPMA-standaarden. Het certificaat wordt dan ook erkend in 50 landen. Om een hoog en actueel niveau te kunnen garanderen, hebben IPMA-certificaten een beperkte geldigheidsduur.

Door hercertificering blijven kennis en vaardigheden van uw projectmanager aantoonbaar up-to-date.

Een IPMA-certificering geeft duidelijkheid over uw kennis en vaardigheden, ongeacht uw academische of professionele achtergrond. Ook biedt het u inzichten voor verdere professionalisering.

U kunt zich op vier niveaus laten certificeren – van beginnend projectmanager (level D) tot ervaren programmamanager met verantwoordelijkheid voor alle projecten en/of programma’s van een grote organisatie (level A).

De IPMA opleiding kent bij Nwdijk twee niveaus:

IPMA Level D De projectmedewerker heeft kennis van alle elementen van projectmanagement. Projectmanagementervaring is niet vereist, maar wél een voordeel.

IPMA Level C De projectmanager kan zelfstandig beperkt-complexe projecten leiden en kan de project-manager van een complex project ondersteunen bij alle elementen van projectmanagement.

IPMA Level C bestaat uit twee onderdelen, namelijk een theorie-examen en een assessment. De theorie dient te worden behaald voordat men op kan voor het assessment.

 

✓    Pragmatische aanpak

   Deskundige docenten

    Kleine groepen

   Een- op  -een lessen

   In-company

   Op maat

    Erkend certificaat

   Online training

 

Klassikaal

Virtueel