brug
Op maat programma's

 

 

 

Op maat zodat het past

Zelf een opleiding samenstellen gericht op jouw specifieke (business)vraagstukken en professionele groei? En die opleiding volgen op de momenten die jóu het beste uitkomen?

Dat kan bij Nwdijk

Strategisch, tactisch en operationeel

Trainingen op maat

Elke organisatie is anders en elk persoon is uniek.

Elke organisatie is anders en elk persoon is uniek. Het is dus niet altijd mogelijk om alleen met een aantal standaard trainingen elke situatie naar behoefte te sturen of elke verandering succesvol door te voeren. De weg van theorie naar toepassing is vaak vol valkuilen.

Na jaren ervaring in verschillende branches kan Nwdijk ‘op maat’ lesprogramma’s samenstellen die naadloos aansluiten op de behoefte.

Nwdijk verzorgt ‘op maat’ trainingen en advies en helpt de theorie op pragmatische wijze in praktijk te brengen.

Nwdijk onderscheidt zich van andere opleiders door flexibiliteit, een persoonlijke benadering en authentieke levendige aanpak van de trainingen. Het biedt een centraal aanspreekpunt en een perfect aansluitende after sale.

Voor elke organisatie de juiste oplossing in opleidingen

 

Nwdijk biedt opleidingen en trainingen voor iedereen die zichzelf of de organisatie wil professionaliseren. Nwdijk weet als geen ander welke obstakels een veranderingsproces met zich mee kan brengen en biedt een totaaloplossing in opleiding, coaching en begeleiding.

Bij Nwdijk weet u waar u aan toe bent voor u eraan begint. Na een intake doen wij u een passende aanbieding en staan vervolgens voor wat we hebben afgesproken. Daarbij staat onafhankelijk, duidelijkheid, eerlijkheid, betrouwbaar en professionaliteit voorop en stellen wij alles in het werk om je te helpen daar te komen waar je heen wil.

Ben je nieuwsgierig wat Nwdijk voor je kan betekenen, neem dan contact op

 

 

 

 

    Combineer methoden

   Deskundige trainers

   Een- op  -een lessen

    Geaccrediteerd

   In-company

   Online en e-learning

 

Deskundig en flexibel