"Een PRINCE2-project moet gedurende de gehele looptijd een valide reden hebben. Die redenen worden getoetst aan een zogenaamde "Business Case", die voortdurend geactualiseerd wordt.

PRINCE2 ziet projecten dan ook als investeringen en dat geeft een  andere focus aan de projectorganisatie" - Eddy Nieuwendijk

klassikaal

PRINCE2®

PRINCE2 staat voor PRojects IN Controlled Environments en wordt over de hele wereld gebruikt en erkend als standaard voor projectmanagement. Deze methode is gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project.

Er zijn over de hele wereld meer dan 1 miljoen professionals met een certificering van PRINCE2 en de methode staat bekend als 's werelds meest gebruikte methode voor projectmanagement.

Het is een methode op procesbasis voor effectief projectmanagement waarmee u de fundamentele vaardigheden leert die nodig zijn om een ​​succesvolle projectmanager te worden. De vaardigheden die u leert bij PRINCE2 helpen u om uw project succesvoller en effectiever te managen.

PRINCE2 is volledig schaalbaar en de meest recente update van het raamwerk betekent dat het eenvoudiger aan elk project dat u uitvoert kan worden aangepast.

PRINCE2 heeft 2 erkende niveaus van opleiding en certificering.

Foundation en Practitioner.

Het Foundation-niveau is een inleiding tot de principes, thema's en processen van PRINCE2.

Op het Practitioner-niveau leert u vervolgens hoe u PRINCE2 op de juiste manier kunt toepassen en kunt afstemmen op de behoeften en problemen van een specifiek projectscenario.

Bij Nwdijk kunt u de PRINCE2 trainingen op verschillende manieren volgen:

Klassikaal

Door gepassioneerde en ervaren docenten gaat u interactief door de stof heen. Wij werken altijd met kleine groepen zodat iedereen onderdeel wordt van het leerproces. De docenten beschikken over ruime ervaring en zullen met veel praktijkvoorbeelden de stof op een verhelderende wijze overbrengen en u voorbereiden op het PRINCE2 Foundation examen.

Online

Onze interactieve e-learning richt zich niet alleen op het klaarstomen voor het examen, maar neemt u in verhelderende modules mee door de theorie van PRINCE2. U volgt de verschillende video's en maakt quizzen en oefeningen zodat de stof duidelijk wordt en blijft hangen.

Onze Online trainingen zijn allemaal Engelstalig en geaccrediteerd.

Kijk HIER voor ons volledige Online aanbod

 

Virtueel

Onze virtuele trainingen combineren de persoonlijke leerervaring van een klaslokaal met het gemak en de flexibiliteit van een virtuele omgeving, zodat deelnemers niet op dezelfde locatie hoeven te zijn. De lesblokken worden in overleg ingedeeld in dagdelen en worden gegeven met gebruik van MS Teams of Zoom.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Virtueel

E-Learning

All courses are designed in a way that a busy professional can fit them into their daily life: short lessons, no homework, space repetition technique to ensure that they will remember the important points, etc.

"The PRINCE2® courses on this page are offered by EMPII Group ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a [registered] trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved"